Over ons


Visie

Onze visie is veiligheid, plezier en kwaliteit. In een veilige omgeving met veel plezier goed leren zwemmen. Het doel is kinderen in en om het water zelfredzaam maken en hen vervolgens trots uitzwaaien na het behalen van het ZWEM-ABC.

Traject naar het diplomazwemmen

Gedurende het traject naar het zwemdiploma doorloopt uw kind op eigen tempo een aantal niveaus.

Watervrij/drijven
Beenslag
Combinatie
Voorbereidend A
A diploma

Het B en C diplomatraject kan gevolgd worden bij Zweminstituut Rijswijk.
Zij verzorgen zwemlessen in zwembad de Schilp in Rijswijk.

Vorderingen volgen

Het is mogelijk op de zwemzaal langs de kant te zitten gedurende de zwemles. U heeft hier direct en persoonlijk contact met de docent. Ook is de locatiemanager regelmatig aanwezig waardoor direct en persoonlijk contact mogelijk is. Andere contactmogelijkheden zijn per telefoon, e-mail en het ticketsysteem.

Er wordt gewerkt met het online volgsysteem zwemscore. Hier kunt u de vorderingen van uw kind inzien op de persoonlijke pagina. De inlogcode ontvangt u bij inschrijving.

Kika

Omdat we met het verzorgen van zwemlessen voor kinderen een groot maatschappelijk belang dienen, willen we ons ook inzetten voor het belang van kinderen die zijn getroffen door kinderkanker. Door een financiƫle bijdrage te leveren voor verder onderzoek naar kinderkanker willen we onze betrokkenheid aan deze kinderen tonen. Uw kind ontvangt bij de eerste zwemles van ons een knuffelbeer.

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!